Prima impresie conteaza

Prima impresie conteaza

Pentru a avea o nunta de neuitat, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru invitati, nu trebuie neglijate efectele vizuale. Iar acestea pot fi realizate cu ajutorul ghetii carbonice si al fumului greu produs cu ajutorul ei. Primirea invitatilor trebuie sa fie un moment deosebit, pentru ca – nu-i asa? – prima impresie conteaza. De aceea, din cupele de sampanie pe care le vor ciocni mirii cu invitatii lor nu trebuie sa lipseasca gheata carbonica, astfel incat atmosfera sa fie una feerica, iar personajele, invaluite de aburi, unele de basm. Gheata carbonica din cupele de sampanie nu va lasa in urma sa niciun gust sau reziduuri, fiind un produs 100% alimentar, NON-TOXIC. Aceeasi feerie poate fi creata la momentul aducerii tortului, daca, in jurul acestuia, vor fi asezate boluri cu apa fierbinte in care vor fi strecurate cateva cuburi de gheata carbonica.
ATENTIE! Granulele de gheata carbonica nu se vor consuma NICIODATA ca atare, in stare solida, ci doar dupa ce se vor dizolva in bauturi.

Comentarii

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cum se poate comanda gheata carbonica sau mai bine zis cum se procedeaza. Cu cat timp innainte de nunta se comada, care este pretul . As avea nevoie pentru sampaie si la deschiderea petrecerii, la primul dans. Multumesc

Buna ziua! Pretul si procedurile pentru comanda depind de mai multi factori (data nuntii, nr. de persoane, locatie), de aceea ar fi bine sa ne auzim la un telefon, pentru mai multe detalii (0742.137.133). O zi cat mai frumoasa!
Echipa Direct Sound

Buna ziua,
As vrea sa va rog sa imi dati un pret pentru gheata carbonica si artificii pt vals dar si pt luminile arhitecturale.
Nunta va avea loc anul viitor (23 august 2014) la hotel Trotus Onesti (nu stiu daca stiti locatia si daca ati mai fost acolo....)
Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra,
O zi buna,
Adriana

V-am trimis detaliile solicitate pe mailul personal. Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe rezervari@directsound.ro

va rog daca se poate un pret pt gheata carbonica in bautura si pt dansul mirilor nunta este in iulie 26 2014 aproximativ 100 de persoane

Pentru detalii privind preturile diferitelor pachete pe care vi le oferim, acestea putand varia in functie de anumiti factori, cum ar fi locatia, va rugam sa ne contactati la tel. 0742.137.133.