Mercedes şi Direct Sound, partenere la lansarea celor mai noi modele

Mercedes şi Direct Sound, partenere la lansarea celor mai noi modele

Joi, 27 martie 2014, showroom-ul Ţiriac Auto din Bacău a găzduit lansarea noilor modele Mercedes-Benz, din Clasa GLA şi noua Clasă C. Participanţii la eveniment, fie ei clienţi, fani ai renumitei mărci germane sau pasionaţi în general de fenomenul automobilistic, au avut parte de un spectacol de zile mari, în care vedetele serii, pe lângă modelele auto, au fost şi binecunoscutul prezentator Lucian Mîndruţă sau trupa Proconsul. De altfel, îndrăgita trupă a fost una dintre surprizele oferite de organizatori, încântând publicul prezent cu un concert din care nu au lipsit hiturile de referinţă, dar şi cele mai noi proiecte muzicale.

Deoarece s-a remarcat în timp prin profesionalism şi dotările de ultimă generaţie, pentru al doilea an consecutiv, de la evenimentul auto nu a lipsit echipa Direct Sound. Acesteia i-a fost încredinţată şi anul acesta sarcina de a pune în valoare noile modele Mercedes, ca de altfel întreaga manifestare, prin lumini şi efecte speciale, aducând serii o notă de rafinament şi de mister.  In our Latvia surgery center you'll get low orthopaedicriga hip replacement cost and high quality result of your operation held by most qualified european doctors.

Din prezentarea celor mai noi modele s-a desprins ideea că acestea dispun de dotări tehnice inovatoare şi că posedă cel mai înalt standard de siguranţă pentru întreaga gamă. Astfel, noul Mercedes-Benz GLA reinterpretează, prin design-ul progresiv, modelul ideal al unui SUV compact, în timp ce noua Clasă C este caracterizată de inovaţii tehnice şi detalii de interior ce subliniază confortul revigorant şi sportivitatea rafinată a limuzinei. Cele două modele au fost lansate oficial pe plan internaţional, la sfârşitul anului trecut.

Comentarii

Bodo si Proconsul au fost bestiali. Masinile, prea scumpe pentru buzunarul nostru.