Nicio nunta nu mai poate fi conceputa fara efectul de fum greu

Nicio nunta nu mai poate fi conceputa fara efectul de fum greu

Gheata carbonica este folosita pentru efecte speciale, cum ar fi de exemplu efectul de fum greu sau ceata in cadrul mai multor evenimente printre care nunti si petreceri private.
Efectul de fum greu poate fi creat cu ajutorul unei masini de fum care functioneaza cu gheata carbonica sau utilizand mai multe boluri in care se introduce apa fierbinte, dupa care se adauga gheata carbonica. In primul caz, se consuma aproximativ 9 kg de gheata carbonica pentru obtinerea a 5 minute de fum.
Fumul obtinut cu ajutorul ghetii carbonice este mai greu decat aerul, nu se ridica la mai mult de 30 cm de sol, nu are miros si nu pateaza. Fumul generat contribuie la crearea unui cadru deosebit pentru primul dans al mirilor, transformand ringul de dans intr-un loc de poveste si creand in acelasi timp senzatia deosebita de “dans pe nori”.
Efectul de fum greu cu gheata carbonica poate fi cumparat la pretul de 650 Ron pe eveniment.
Pachetul include o cutie de gheata carbonica de 18 kg, 1 tun de urmarire, 4 iluminatoare de pardoseala, masina de fum greu si unul sau doi operatori, dupa caz.
Pentru rezervare va rugam sa ne contactati in prealabil.

Comentarii

Eu am o firma de organizari evenimente si sunt depasita de numarul de cupluri care vor fum greu la dansul mirilor. Cu o singura masina nu mai facem fata. Nimeni nu mai concepe sa nu aiba gheata carbonica la sampanie la primire si fum greu la vals. Multi vor si artificii si baloane de sapun. Si nunti parca-s mai multe ca in alti ani, zici ca vine sfarsitul lumii si nu vor sa-i gaseasca singuri.

Desi e cerut mai mult decat in ultimii ani, totusi fumul greu nu e foarte raspandit in zona Moldovei. Asta spune mult despre nivelul de civilizatie si de saracia din aceasta zona. Oricum, cei mai multi dintre cei care vor fum greu si alte efecte vin de afara, unde acestea sunt nelipsite de la nunti si petreceri.

Buna seara! As dori si eu acest pachet, dar nu reusesc sa dau de dumneavoastra. Cum as putea face? O seara buna!