Mesaj de eroare

  • User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/directso/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: login_destination. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/directso/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: recaptcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/directso/public_html/includes/bootstrap.inc).

efecte speciale

Efectele speciale completeaza prestatia artistilor

Efectele speciale completeaza prestatia artistilor

Fie ca vorbim de zilele unui oras sau ale unei comune, de un hram sau de o serbare campeneasca, principala atractie a acestor evenimente o constituie artistii care concerteaza cu aceste ocazii. Iar pentru un concert reusit, pe langa prestatia artistului, mai e nevoie si de o scena bine pusa la punct, de efecte vizuale si speciale de senzatie, precum si de o sonorizare excelenta. Echipa Direct Sound va poate amenaja scena de vis, cu oricare dintre efectele pe care le veti alege: fum greu, artificii, flacari, lasere, follow-spoturi sau lumini si roboti controlati prin DMX.

Daca vrei sa obtii efectul "WOW", gheata carbonica trebuie sa fie nelipsita din baruri si cluburi

Daca vrei sa obtii efectul "WOW", gheata carbonica trebuie sa fie nelipsita din baruri si cluburi

Vreti sa va impresionati clientii sau invitatii la o petrecere? Vreti sa produceti asupra lor efectul “WOW” si sa le lasati amintiri care ii vor readuce in acel loc? In acest caz, nu trebuie decat sa apelati la noi pentru a va procura gheata carbonica si succesul este garantat. Un cocktail sau o cupa de sampanie poate capata aspectul unei potiuni magice din filmele cu Harry Potter, invaluita de norisori albi sau de un fum dens.