Fum greu

Fumul greu si luminile arhitecturale vor schimba locatia dumneavoastra

Fumul greu si luminile arhitecturale vor schimba locatia dumneavoastra

Fumul greu pe baza de gheata carbonica impreuna cu luminile arhitecturale va poate schimba imaginea locatiei in proportie de 90%.
Luminile arhitecturale sunt destul de puternice pentru ca dumneavoastra sa nu mai trebuiasca sa folositi iluminatul salii. Ele trebuie sa aiba o tenta calda dar totodata destul de puternica pentru a oferi un confort deosebit invitatilor. Oaspetii dumneavoastra odata ajunsi in incapere se vor simti foarte bine, cromoterapia prin lumina isi va face efectul imediat.
Daca doriti o nunta speciala nu ezitati sa folositi iluminatul arhitectural.

Dansul mirilor, plutind printre nori

Dansul mirilor, plutind printre nori

Toti ne dorim o nunta ca in povesti, dar nu e de-ajuns doar dorinta. Insa nici nu e un lucru greu de obtinut daca veti apela la unele efecte speciale, care sa ramana intiparite in memoria dumneavoastra sau a participantilor la eveniment. Un moment de referinta la o nunta este DANSUL MIRILOR, cel cu care va fi deschisa petrecerea. Fiind doar voi doi pe ringul de dans, toate privirile vor fi atintite asupra voastra. Si cum ar fi ca acel dans, in care simtiti ca va inaltati pana la cer, printre nori, sa fie perceput la fel si de zecile sau sutele de ochi atintite spre voi?

Nicio nunta nu mai poate fi conceputa fara efectul de fum greu

Nicio nunta nu mai poate fi conceputa fara efectul de fum greu

Gheata carbonica este folosita pentru efecte speciale, cum ar fi de exemplu efectul de fum greu sau ceata in cadrul mai multor evenimente printre care nunti si petreceri private.
Efectul de fum greu poate fi creat cu ajutorul unei masini de fum care functioneaza cu gheata carbonica sau utilizand mai multe boluri in care se introduce apa fierbinte, dupa care se adauga gheata carbonica. In primul caz, se consuma aproximativ 9 kg de gheata carbonica pentru obtinerea a 5 minute de fum.