Pentru momentele importante, alege-i pe cei mai buni!

Pentru momentele importante, alege-i pe cei mai buni!

Evenimentele din viata fiecaruia dintre noi au nevoie de ATENTIE, atat a noastra, cat si a celor carora li se adreseaza. Pentru un eveniment reusit, care sa capteze ATENTIA participantilor, trebuie sa fiti ATENTI la detalii. Si cum altfel sa captati ATENTIA decat apeland la CEI MAI BUNI, pentru a va pune in practica tot ce ati gandit si visat cu privire la acele momente. Lumini si umbre, nuante si culori, jerbe de scantei, nori de abur si valuri de fum greu in bataia reflectoarelor, toate va vor face sa plutiti intr-o alta lume. Nu trebuie decat sa va doriti, iar noi va vom transforma visele in realitate. Pentru cele mai importante momente ale vietii, alegeti-i pe cei mai buni! Alegeti DIRECT SOUND!

In functie de cerinte, echipa DIRECT SOUND va poate pune in valoare evenimentul cu ajutorul fumului greu pe baza de gheata carbonica, al jocurilor de artificii de exterior si de interior, cu lampioane si confetti sau iluminat arhitectural atat la exterior, cat si in interiorul locatiei. Toate serviciile se negociaza in functie de tipul evenimentului, durata acestuia si locul de desfasurare.

Comentarii

Pacat ca nu toti organizatorii de evenimente sunt atat de seriosi pe cat se pretind. Nu au nici site, nici cont de facebook, nici macar un numar de telefon la care sa-i mai gasesti si a doua oara, schimba cartelele saptamanal, ca sa nu poata fi trasi la raspundere. Multi sunt pusi doar pe capatuiala, vor sa castige cat mai mult in timp cat mai scurt si fara imvestitii. Eu m-am fript cu unii dintre ei, cu care am colaborat pe acelasi segment in care imi desfasor si eu activitatea. N-o sa le dau numele aici, fiimdca sunt cu zecile in fiecare judet, dar o sa le fac "reclama" pe facebook, ca sa nu mai apeleze nimeni la serviciile lor.